Przystawki
1. Carpaccio di manzo........................39 zł
Marynowane plastry polędwicy wołowej, podawane na wykwintnym sosie, w towarzystwie rukoli,
czarnych oliwek, kaparów i parmezanu
2. Krewetki po cesarsku....................45 zł
Krewetki „tiger” duszone w winie z pomidorami, czosnkiem, chilli i natką pietruszki
3. Bruschette miste...........................29 zł
Mix 4 grzanek: 2 z mozzarellą i szynką parmeńską, 2 z białą mozzarellą, pomidorami suszonymi i rukolą
4. Caprese..........................................30 zł
Plastry białej mozzarelli przekładane świeżym pomidorem, oliwkami i listkami bazylii
5. Focaccia Parma (danie dla dwóch osób)....49 zł
Suszone pomidory, świeża rukola, szynka parmeńska i mozzarella, wszystko zawinięte w cienkie ciasto
i zapieczone z parmezanem i aromatyczną oliwą
6. Scamorza affumicata...................37 zł
Wędzona scamorza zapiekana w szynce parmeńskiej, podawana na rukoli z suszoną żurawiną